8 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ponakłuwaj spód widelcem. Brzegi wysmaruj roztrzepanym...
fot. Karolina Głogowska

Pyszny mazurek wielkanocny z kajmakiem i orzechami. Mamy sposób na najlepsze kruche ciasto i doskonałą polewę czekoladową

Mazurek kajmakowy z czekoladą. Krok 6

Ponakłuwaj spód widelcem. Brzegi wysmaruj roztrzepanym jajkiem. Wstaw ciasto do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piecz 15 minut.

Zobacz również

Dzień Unii Lubelskiej. Niezwykłe spotkanie z folkową muzyką Litwy i Ukrainy

Dzień Unii Lubelskiej. Niezwykłe spotkanie z folkową muzyką Litwy i Ukrainy

Liga Narodów siatkarzy: Francuzi drugi raz najlepsi

Liga Narodów siatkarzy: Francuzi drugi raz najlepsi

Polecamy

Gdzie wyrzucić stary tusz do rzęs, a gdzie dezodorant? Rozwiewamy wątpliwości

O TYM SIĘ MÓWI
Gdzie wyrzucić stary tusz do rzęs, a gdzie dezodorant? Rozwiewamy wątpliwości

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę

Jak często uprawiać seks? Terapeuta wyjaśnia, ile zbliżeń w związku to norma

Jak często uprawiać seks? Terapeuta wyjaśnia, ile zbliżeń w związku to norma