MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

Co nowego w kinie? Propozycje od DCF
Materiał promocyjny

NOWE
Co nowego w kinie? Propozycje od DCF

Melexem po uzdrowisku. Nowinka turystyczna w Uniejowie

NOWE
Melexem po uzdrowisku. Nowinka turystyczna w Uniejowie

Polecamy

Słupki przy drodze. Czy wiesz jakie informacje można z nich odczytać?

Słupki przy drodze. Czy wiesz jakie informacje można z nich odczytać?

Te zabiegi medycyny estetycznej zrobisz latem. Oto rady ekspertki

Te zabiegi medycyny estetycznej zrobisz latem. Oto rady ekspertki

Ból oczu lub słabszy wzrok? To mogą być blizny na oczach. Sprawdź, czy je masz

Ból oczu lub słabszy wzrok? To mogą być blizny na oczach. Sprawdź, czy je masz